4fe60a53fa8c326f6df3204a0bd3df5b - 3 kriptovalutat më të mira që po ecin më mirë në tregun e ariut të 2022 - 1
3 kriptovalutat më të mira që po ecin më së miri në tregun e bear 2022
Lista është kuruar pas studimit të tërheqjeve të 30 aseteve më të mira të kriptove
Sinjalet e pompës Binance për kriptomonedhën
037d936ee5589a552e9dd547f406bb5c - ADDX çanta 58 milion dollarë për të reduktuar min. investime private me 10 herë nëpërmjet kontratave inteligjente - 10
ADDX grumbullon 58 milionë dollarë për të reduktuar min. investime private me 10 herë nëpërmjet kontratave inteligjente
ADDX përdor teknologjinë blockchain dhe kontratat inteligjente për të tokenizuar dhe fraksionalizuar tregjet private, duke përfshirë
Sinjalet e pompës Binance për kriptomonedhën
f9ae0f2205ca61ca99ae2feffc8003e3 - Lojë në: Bursat Yield Guild Games në rritje deri në tremujorin e parë - 1
Lojë në vazhdim: Bursat e Yield Guild Games në rritje deri në tremujorin e parë
Yield Guild Games në të vërtetë kanë pasur një fillim vërtet të fortë në vitin 2022, pavarësisht
Sinjalet e pompës Binance për kriptomonedhën
1decd20bd3ed110b2c0ed410c7330825 - Bitcoin zhytet për të mbushur boshllëkun CME mes pretendimit se nivelet e reja të të gjitha kohërave do të zgjasin 2 vjet - 20
Bitcoin zhytet për të mbushur boshllëkun e CME mes pretendimeve që nivelet e reja të të gjitha kohërave do të zgjasin 2 vjet
Mos e mbani frymën për një kthim në 69,000 dollarë këtë vit ose vitin e ardhshëm
Sinjalet e pompës Binance për kriptomonedhën
0f7e75ebc17a929da67b0ba755b69279 - Coinbase ofron 'mijëra argumente' në shërbimin e zgjeruar të shkëmbimit - 27
Coinbase ofron 'mijëra argumente' në shërbimin e zgjeruar të shkëmbimit
Coinbase në fakt ka përfshirë BNB Chain si dhe Orteku në listën e tij të kontrollit
Sinjalet e pompës Binance për kriptomonedhën
7de6f6487c295c87e8a8cdacd30cc862 - FTX thuhet se blen brokera në përgatitje për tregtimin e aksioneve - 30
FTX thuhet se blen brokera në përgatitje për tregtimin e aksioneve
Mes strategjive të saj për të paraqitur zgjidhje të tregtimit të aksioneve, FTX thuhet se është konsultuar me një
Sinjalet e pompës Binance për kriptomonedhën
43c0209e6d406e5d0c7814023e9a4f9c - eBay lëshon koleksionin e parë NFT tek blerësit e zakonshëm jokripto - 33
eBay lëshon koleksionin e parë NFT tek blerësit e zakonshëm jo-kripto
“Nuk duhet të jesh ekspert i kriptove për të blerë, shitur dhe mbledhur NFT.
Sinjalet e pompës Binance për kriptomonedhën
fc1327ed92a547ec6280782f27c09621 - WEF 2022, 24 maj: Përditësimet më të fundit nga ekipi i Cointelegraph Davos - 36
WEF 2022, 24 maj: Përditësimet më të fundit nga ekipi i Cointelegraph Davos
Dita e 3-të e WEF 2022 sigurisht që do të shohë Sekretarin e Përgjithshëm të OECD-së të ndajë
Sinjalet e pompës Binance për kriptomonedhën
0bd619c16c749e73799de84482a4c0e6 - Konfigurimi aktual i Bitcoin krijon një situatë interesante shpërblimi rreziku për demat - 39
Konfigurimi aktual i Bitcoin krijon një situatë interesante-shpërblime rreziku për demat
Një rritje e lehtë në tregjet e aksioneve dhe elasticiteti i disa vlerës kryesore të BTC
Sinjalet e pompës Binance për kriptomonedhën
875fa8258a0b2160ca5748e9fc03ce01 - Nisja e monedhave të qëndrueshme të fUSD dhe thashethemet për kthimin e Cronje dërgojnë çmimin Fantom (FTM) më të lartë - 48
Nisja e fUSD stablecoin dhe thashethemet për kthimin e Cronje e dërgojnë çmimin e Fantom (FTM) më të lartë
Çmimi i FTM-së rikuperohet nga reduktimi i 12 majit pas fillimit të fUSD
Sinjalet e pompës Binance për kriptomonedhën
16aeb33ab4f532437da3b5145b8cc6e3 - Analiza e çmimeve 5/23: BTC, ETH, BNB, XRP, ADA, SOL, DOGE, DOT, AVAX, SHIB - 57
Analiza e çmimeve 5/23: BTC, ETH, BNB, XRP, ADA, SOL, DOGE, DOT, AVAX, SHIB
Bitcoin dhe gjithashtu altcoin-et e rëndësishme kanë zbritur në të vërtetë shkallët e tyre të ndihmës së shpejtë,
Sinjalet e pompës Binance për kriptomonedhën
c4749d039978c426635f1e2fd69da971 - GameStop zbulon portofolin e kriptomonedhës beta dhe platformën e ardhshme NFT - 82
GameStop zbulon portofolin e kriptomonedhës beta dhe platformën e ardhshme NFT
GameStop prezanton një portofol të vetë-kujdesshëm të mundësuar nga Ethereum që është gati për t'u përfshirë me një
Sinjalet e pompës Binance për kriptomonedhën
5ef0a8ef2914598a730d57a15781687b - Trashëgimia kripto: A janë HODLers të dënuar të mbështeten në opsione të centralizuara? - 85
Trashëgimia kripto: A janë HODLers të dënuar të mbështeten në opsionet e centralizuara?
A janë opsionet e trashëgimisë së kriptove një presion sistematik? Për disa, po, por për disa të tjerë, të decentralizuar
Sinjalet e pompës Binance për kriptomonedhën
43e92dbfa4518da6f2b04a7135e326c0 - Monero hyn në zonën e rrezikut 'të mbiblerë' pasi çmimi XMR fitoi 75% në dy javë - 90
Monero hyn në zonën e rrezikut 'të mbiblerë' pasi çmimi i XMR fitoi 75% në dy javë
XMR është gjithashtu pranë një veprimi mosfunksionimi të udhëhequr nga zhvillimi i rritjes së pykës,
Sinjalet e pompës Binance për kriptomonedhën
461490faf18f5902f620cbe35c6b4480 - Near Protocol zvogëlohet, në bord Tracer pas rënies së Terra - 97
Near Protocol zvogëlohet, në bord Tracer pas rënies së Terra
Siç përshkruhet nga Nicky Chalabi i Near Foundation, punë si Tracer kërkojnë vendosje me
Sinjalet e pompës Binance për kriptomonedhën
5b7a850d3dcadffad586cc6090b1cef9 - Transaksionet konfidenciale të Litecoin i trembin shkëmbimet koreane - 100
Transaksionet konfidenciale të Litecoin friksuan shkëmbimet koreane
2 shkëmbimet përmendën Aktin e Koresë mbi Raportimin dhe gjithashtu Përdorimin e Specifikave
Sinjalet e pompës Binance për kriptomonedhën
dc15bb738da4a3d9d548169a9db44000 - Kompania Genomics eksploron NFT me shpresën për të avancuar mjekësinë precize - 103
Kompania Genomics eksploron NFT-të me shpresën për të avancuar mjekësinë precize
GeneNFTs mund të jetë një ndryshim i lojës për shqyrtimin gjenomik, megjithatë edukimi dhe mësimi individual është
Sinjalet e pompës Binance për kriptomonedhën
f64f973795d74eeeef9d53fbbbfd089b - Orteku i afrohet nivelit kryesor të prishjes që mund të ulë çmimin e AVAX me 65% të tjera - 106
Orteku i afrohet nivelit kryesor të avarive që mund të ulë çmimin e AVAX me 65% të tjera
Parimet me rënie të fortë funksionojnë si erë e pasme ndaj konfigurimit praktikisht të rënduar të Avalanche. Orteku i Altcoin Watch
Sinjalet e pompës Binance për kriptomonedhën
2484e72db7d30f445b021c1ee11782e0 - Financimi i sipërmarrjes për startupet afrikane të kriptove u rrit 11 herë në 2022: Raport - 117
Financimi i sipërmarrjes për startup-et afrikane të kriptove u rrit 11 herë në 2022: Raport
Ndërsa Afrika në fakt nuk ka parë ende një "mega-marrëveshje të bllokut", raporti vazhdoi
Sinjalet e pompës Binance për kriptomonedhën
b4dfb0be91cf751147a699f3668ab30c - WEF 2022: CEO i Ripple zbulon se ka vizituar SEC disa herë përpara se të fillonte padia - 122
WEF 2022: CEO i Ripple zbulon se ka vizituar SEC disa herë përpara se të fillonte padia
Brad Garlinghouse, CEO i firmës së ripagimeve ndërkufitare Ripple, foli gjatë një bisede në panel
Sinjalet e pompës Binance për kriptomonedhën
bfbd283f274dd40aec14d21720ac2614 - Do Kwon ndan adresën e djegies së LUNA por paralajmëron 'LUNAtics' të mos e përdorin atë - 127
Do Kwon ndan adresën e djegies së LUNA por paralajmëron 'LUNAtics' të mos e përdorin atë
Me një kërkesë të vazhdueshme nga zona e Terrës, Kwon shkoi kundër strategjisë së tij të parë
Sinjalet e pompës Binance për kriptomonedhën